Бизнес анализатори

Ролята на бизнес анализатора е комбинация от разбиране на нуждите и целите на клиента и комуникирането им по най-добрия начин с останалата част от екипа.

Нашата работа е свързана със събиране на информация по време на целия проект, предлагане на решения и тяхната оценка и др. Освен това, поддържаме комуникация чрез различни комуникационни канали и се запознаваме с инструментите, които клиентът използва.

Отговаряме и за подготвянето на функционалните спецификации. Гарантираме качеството на приложенията и се уверяваме, че всичко е готово за успешно пускане.

Екипът ни се състои от професионалисти, които имат силни организационни умения и умения за разрешаване на проблеми. А когато представяме постиженията си пред клиента, разчитаме на нашите презентационни умения, които ни помагат да навигираме процеса по най-добрия начин!

Опознай ни... с факти

Младши vs. Старши

5

младши

13

старши

Години в компанията

Спечелени трофеи в TINQIN игрите

15

... и още предстоят

Брой проведени тестове

2500

... mil

Нашият екип споделя

Едно от най-мотивиращите неща за мен е екипът. TINQIN е място, на което не просто работим, а си сътрудничим и си помагаме ежедневно.

Елица Александрова Business analyst

Щастлива съм да бъда част от екипа на TINQIN. Работя по интересни и предизвикателни проекти, което ми помага да развивам професионалните си умения.

Мариана Илова Business analyst

За мен е удоволствие да бъда част от екипа на TINQIN. Големи предизвикателства и проекти, с прекрасни професионалисти и хора.

Таня Кюлджиева Business consultant

Изгради кариерата си в TINQIN

Развивай себе си, създавай с нас

Junior Business Analyst

0 - 3 години

Business Analyst

3-5 години

Senior Business Analyst

5+ години

Запознай се с другите ни екипи

Екипът ни се състои от над 450 талантливи колеги с над 10 годишен опит в застрахователния сектор