Проектни ръководители

Нашите опитни ръководители на проекти насърчават развиването на талантите на всеки от екипа, което допринася за чудесната колективна динамика. В този екип имаме ръководител на проект, ръководител на екип и PMO.

Ръководителят на проект отговаря за планирането, координирането и изпълнението на проекти. Освен това, той представя на клиента и на членове на екипа актуализации по проекта. Това е предизвикателна и вълнуваща кариера с перспектива за развитие и усъвършенстване.

Препоръчваме използването на итеративен подход базиран на АGILE. За нас е много важно да имаме ясна комуникация с клиента през целия процес, тъй като създаването на стабилни отношения е ключово за постигането на отлични резултати.

Знаем, че надграждането на знанията е от съществено значение за успеха. Въпреки че нашите проектни ръководители имат доказан опит в областта, ние често провеждаме обучения, посещаваме семинари и конференции, за да развиваме уменията и талантите си. 

Опознай ни... с факти

Проектни ръководители vs. PMOs

12

PMs

3

PMOs

Години в компанията

Спечелени трофеи в TINQIN игрите

14

... и още предстоят

Брой дадени задачи

15

... mil

Нашият екип споделя

Това, което прави работата в TINQIN специална, са прекрасните колеги, динамичната атмосфера и подходът, който имаме към всеки проект.

Алета Иванова Project manager

TINQIN е всичко, за което съм си мечтала в професионален аспект. Фантастичен екип, интересни проекти, възможност за развитие и приятелска атмосфера.

Валентина Динова Project manager

TINQIN осигурява динамични условия на труд и голяма гъвкавост при преминаване към конкретни организационни промени. Няма по-добро място за учене!

Роман Билоа Project manager

Запознай се с другите ни екипи

Екипът ни се състои от над 450 талантливи колеги с над 10 годишен опит в застрахователния сектор