Разработчици

Нашият екип от разработчици се състои както от опитни програмисти със силни технически познания, така и от млади проактивни таланти с желание за развитие. Гордеем се, че имаме разнообразен екип, в който всеки допринася с креативност и индивидуален подход.

За да разработваме проектите на клиентите ни по-бързо и по-лесно, нашият Front-end екип създаде своя собствена рамка, базирана на React и Redux. Тя се използва в голяма част от проектите и затова постоянно се оптимизира и подобрява.

Back-end разработчиците ни работят по проекти от различен характер. Те създават застрахователни уеб приложения, търговски сайтове, разширения на приложения и B2B/B2C приложения, базирани главно на JAVA, с фокус върху сигурността и производителността.

Разполагаме и със старши GraphTalk AIA разработчици с много добри познания по застрахователен софтуер и back-office системи. Нашите DevOps (MS Azure, AWS) експерти пък осигуряват непрекъснатото внедряване на софтуер.

Опознай ни... с факти

Младши vs. Старши

26

младши

31

старши

Години в компанията

Спечелени трофеи в TINQIN игрите

24

... и още предстоят

Редове написан код

76

... mil

Нашият екип споделя

Всеки ден научавам нещо ново както в технически, така и в социален аспект. TINQIN ми помага да се развивам професионално и като личност.

Даниел Иванов Back-end developer

За мен е истинско удоволствие да бъда част от TINQIN. Оценявам възможността постоянно да се усъвършенствам, както и приятелската атмосфера.

Николай Димитров Software architect

Възхищавам се на отношението и уважението, с които TINQIN подхожда към всеки служител. Това е най-доброто място, на което можеш да работиш.

Гергана Георгиева Back-end developer

Изгради кариерата си в TINQIN

Развивай себе си, създавай с нас

Junior Developer

0 - 3 години

Developer

3 - 5 години

Senior Developer

5+ години

Запознай се с другите ни екипи

Екипът ни се състои от над 450 талантливи колеги с над 10 годишен опит в застрахователния сектор