Уеб дизайнери

Да си дизайнер в TINQIN означава да работиш във вълнуваща атмосфера, изпълнена с предизвикателства. Крайната ни цел е да създадем продукт, който клиентите ще могат да използват лесно и безпроблемно.

Предизвикателството идва от обединяването на творческия процес с технически и функционални спецификации, които вървят в различни посоки. Ето защо, сътрудничеството между дизайнерския екип, разработчиците и бизнес анализаторите е от съществено значение.

След като натрупахме опит с десетки проекти, решихме да създадем дизайнерски процес. Това е система, която улеснява началните стъпки на новосъздадения проект и намалява натоварването на по-късен етап.

Освен това, изградихме независима библиотека за компоненти, която е в основата на много от нашите проекти. Създадохме я с идеята да ускорим процеса на разработка. Заедно с дизайнерския процес, тази библиотека ни помага да предоставяме първокласни решения на нашите клиенти!

Опознай ни... с факти

Младши vs. Старши

2

младши

4

старши

Години в компанията

Спечелени трофеи в TINQIN игрите

14

... и още предстоят

Брой нарисувани модели

38

... mil

Нашият екип споделя

Като част от дизайнерския екип на TINQIN, получавам възможността да развивам творческия си потенциал всеки ден.

Христина Христова Web Designer

TINQIN ми дава шанс да развивам своите дизайнерски умения. Прекрасните колеги и страхотната фирмена култура са също част от работната атмосфера.

Цветанка Христова Web designer

Предизвикателствата, пред които се изправяме в TINQIN и разрешаването им, ни помагат да развиваме нашите дизайнерски възможности.

Кристиян Василев Web designer

Изгради кариерата си в TINQIN

Развивай себе си, създавай с нас

Junior Designer

0 - 3 години

Designer

3 - 5 години

Senior Designer

5+ години

Запознай се с другите ни екипи

Екипът ни се състои от над 450 талантливи колеги с над 10 годишен опит в застрахователния сектор