Technology Expertise

Industry Knowledge

Quality Focus

Innovation Spirit

Запознай се с TINQIN

TINQIN е софтуерна компания ориентирана към предлагането на широк спектър от иновативни решения и услуги главно в застрахователния сектор. Фокусираме се върху използването на най-новите съвременни технологии, за да осигурим добавена стойност на нашите клиенти. Освен с офис в София и във Варна, разполагаме и с представителство в Париж, където предлагаме основно консултантски услуги.

Наши клиенти са едни от най-големите застрахователни компании опериращи на европейския пазар. Те разчитат на нас за разработване на софтуерен дизайн, бизнес анализ, изработка на прототипи, тестване на продукти и подръжката им. Нашите ценности се базират на отворена комуникация и спазване на поетите ангажименти, както и предоставяне на пълно съдействие по време на целия процес на работа.

TINQIN екип

Екипът ни се състои от над 450 талантливи колеги с над 10 годишен опит в застрахователния сектор

Няколко думи от нашите основатели

TINQIN е бъдещето на застрахователния бизнес

Нашата фирма е повече от компания за разработка на софтуер – ние сме създатели на решения. За тази цел насочваме усилията си да опознаем индустрията, към която принадлежат нашите клиенти. Именно това се опитваме да представим с името на компанията, което съдържа в себе си „технологии“ и „индустрии“ – двете основни теми, в които сме експерти.

За нас основен фокус е да познаваме своите клиенти. Работим в застрахователната индустрия повече от 25 години и при създаването на фирмата и двамата бяхме натрупали значителен опит. 

Вярваме, че професионалните умения са важни, затова и 80% от нашите служители имат около 9-10 години трудов опит в тази сфера.

В днешно време клиентите не се фокусират върху големи проекти, а изискват бързи постижения и възвръщаемост на инвестициите. Ние влагаме своите умения да анализираме техните проблеми и да открием методи, с които да ги разрешим. За нас е главен приоритет да осигуряваме качество и иновация на своите партньори.

Франсоа и Жан-Шарл Мижиняк
съоснователи на TINQIN